Thursday, September 23, 2010

Toy Cup untuk Lelaki                                                                      
                                                                    RM63.80
mudah dibawa , mudah dikendalikan . Digunakan untuk masturbasi lelaki , untuk meningkatkan jenis kelamin laki - laki , untuk impotensi lelaki , ejakulasi awal dan peranan yang lain dari terapi adjuvant .
Penggunaan: 1 , shell buka .2 , zakar ke aparat , sampai ejakulasi , klimaks , sehingga anda pergi , menikmati gairah api - seperti ; 3 , untuk menarik zakar dari aparat . Sebelum digunakan , dengan 75 % daripada alkohol gosok perubatan disinfektan dan gunakan sedikit pelincir , memakai kondom pada zakar , melalui kombinasi dari dua dan digunakan untuk masturbasi , untuk membantu tujuan Bo , 4 , membersihkan penutup belakang Anda boleh buka .

Bahan : Advanced Medical non - bahan beracun
Nota : aparatus untuk kegunaan peribadi harus memperhatikan kebersihan sebelum dan selepas digunakan , jaket tidak begitu mudah untuk kotoran dan tinta ; harus koleksi peralatan ke dalam peti sebelum ini, mengikut lokasi asli dari koleksi masing - masing kedudukan yang baik untuk mempersiapkan seterusnya digunakan .
mudah dibawa , mudah dikendalikan . Digunakan untuk masturbasi lelaki , untuk meningkatkan jenis kelamin laki - laki , untuk impotensi lelaki , ejakulasi awal dan peranan yang lain dari terapi adjuvant . Penurunan fungsi seksual untuk halangan lanjut usia atau jangka panjang untuk kehidupan seksual laki - laki yang tidak teratur , pasangan yang berasingan di dua tempat , keinginan yang kuat dari laki - laki , dan laki - laki bercerai atau perseorangan , terutama disyorkan untuk mengejar high pengalaman hidup orang sukses .

3 comments: